IT și managementul rețelei locale

  Evenimentele se bazează pe accesul la internet și pe un sistem IT de încredere. Cu ani de experiență în rețele, dezvoltarea de platforme propri pentru managementul participanti/audio/video, 1Event se va asigura că totul funcționează impecabil.

  Echipamente de retea de ultima generatie, cablarea retelei locale, conexiune internet 5G dedicata, tehnica de calcul de ultima generatie.

  Productia evenimentului

  Evenimentele virtuale functioneaza mai mult ca o emisiune de televiziune decat ca o intalnire. 1Event va pune la dispozitie o echipa care va supraveghea si executa toate aspectele transmisiei.

  Managementul media

  Lucram cu tine la fiecare pas pentru a fi siguri ca toate materialele grafice, clipuri video sau alte materiale media, chair daca sunt produse de catre alte agentii, vor fi perfect aliniate cu obiectivele evenimentului.

  Productie video pre si post eveniment, creatie grafica, clipuri de promovare.

  Evenimente in format hybrid

  Există o mulțime de soluții pentru a organiza un eveniment în format hibrid, contactează-ne pentru a o găsi pe cea mai bună. Timpul este pretios așa că, impreună va trebui sa furnizăm participanților o experiență memorabilă, indiferent ca sunt 50 sau 5000, într-o singură sală sau împrăștiați în multiple locații.

  Scenotehnica, ecrane de proiectie, video-proiectoare, microfoane mobile, lavaliere, lumini ambientale, lumini video, camera video profesionale, speaker-desk multimedia, sistem sonorizare, sistem video-conferinta, plasme suport, organizare secretariat, grafica personalizare eveniment, platforma transmisie on-line, conexiune internet dedicata, echipamente dedicate transmisie on-line, sistem de vot interactiv, management si pregatire lectori on-line, management participant onsite/online, support tehnic participanti/lectori.

  Congrese si simpozioane

  Venim in sprijinul tau si al publicului tau cu platforme tehnice proprii, implementarea idei din faza initiala pana dupa finalizarea evenimnetului. Suntem aici sa focalizam mesajul pe care vrei sa il transmiti, lasandu-te pe tine sa te concentrezi la alte lucruri importante.

  Scenotehnica, ecrane de proiectie, video-proiectoare, microfoane mobile, lavaliere, lumini ambientale, speaker-desk multimedia, sistem sonorizare, sistem video-conferinta, plasme suport, organizare secretariat, grafica personalizare eveniment.

  Corporate meetings

  Folosim experiența noastră vastă în furnizarea de tehnologie AV și evenimente pentru întâlniri corporative pentru a ne asigura că totul  va funcționa fără probleme. Vă putem ajuta să găsim impreuna solutiile cele mai bune pentru evenimentul dvs.

  Ecrane de proiectie, video-proiectoare, microfoane mobile, lavaliere, lumini ambientale, sistem sonorizare, sistem video-conferinta, plasme suport, organizare secretariat, grafica eveniment.

  Coordonare

  Ne putem coordona cu ceilalti furnizori ai tai, pentru ne asigura ca designul evenimentului este integrat corespunzator si ca toata lumea lucreaza in acceasi echipa: ECHIPA TA

  Personal specializat 

  Avem exact ce ai nevoie, unde ai nevoie. Ne uităm îndeaproape la fiecare proiect pentru a ne asigura că exista suficient personal specializat pentru succesul proiectului tau.

  Proiectarea sistemului

  Analizam meticulos fiecare proiect si proiectam fiecare componenta a sa pentru ca totul sa functioneze impecabil

  Project Management

  Management de proiect organizat minutios, la timp si in buget. Echipa noastră de profesioniști vă va face să vă simțiți în control și încrezători în fiecare pas al proiectului dumneavoastră.